Αναζήτηση Προϊόντων

Αναζήτηση χρήσιμων άρθρων που έχουν δημοσιευτεί στις ιστοσελίδες του Livingbio.

Γράψτε τις Λέξεις - Κλειδιά της Αναζήτησης σας:

Κωδ. 20282 - Αλεύρι Χωρίς Γλουτένη για Κέικ Βανίλια "Cibotec" 400γρ €7,30

Αλεύρι Χωρίς Γλουτένη για Κέικ Βανίλια "Cibotec" 400γρ €7,30
Κάντε κλικ για μεγένθυση

Αλεύρι Χωρίς Γλουτένη για Κέικ Βανίλια "Cibotec" 400γρ.

Τιμή:

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ)
 

Διαθέσιμο

Ενδιαφέρον προϊόν; Στείλε το σ' ένα φίλο
 

Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα σπιτικό, απολαυστικό κέικ βανίλιας με το ξεχωριστό αυτό μείγμα.

Το κέικ διατηρείται αφράτο για αρκετές μέρες.

Οδηγίες χρήσης:
Χρησιμοποιείστε 400 γραμμάρια κέικ, 250 γραμμάρια αυγά (4-5 τεμάχια), 80 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο (ή εναλλακτικά σπορέλαιο), 60ml νερό.
Ανακατέψτε καλά τα υλικά για 5-6 λεπτά, σε μέτρια ταχύτητα.
Ψήστε το μείγμα για 30-40 λεπτά στους 170-180 βαθμούς Κελσίου.
Εμπλουτίστε το με ξηρούς καρπούς ή αποξηραμένα φρούτα αν επιθυμείτε ξεχωριστό γευστικό αποτέλεσμα.

Διατροφική δήλωση ανά 100 γραμμάρια προϊόντος: Ενέργεια 361 kcal, Υδατάνθρακες 74,2%, Πρωτεΐνες 2,8%, Λιπαρά 12,5%, Εδώδιμες Ίνες 2,5%, Νάτριο 0,01%.

Σημείωση: η περιεκτικότητα σε αλάτι οφείλεται αποκλειστικά στην παρουσία φυσικώς ενεχόμενου νατρίου.

Συστατικά: γλυκαντικά (μαλτιτόλη, ισομαλτόζη, σορβιτόλη), αλεύρι ρυζιού, άμυλο αραβοσίτου, φυτικά λιπαρά σε σκόνη, γαλακτωματοποιητές (μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων), τροποποιημένο άμυλο, φυτικές ίνες, μαλτοδεξτρίνη, σιρόπι γλυκόζης σε σκόνη, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, διογκωτικές ύλες (πυροφωσφορικό νάτριο, όξινο ανθρακικό νάτριο), σταθεροποιητής (κόμμι γκουάρ), συντηρητικό (σορβικό κάλιο), αρωματικές ύλες.

Περιγραφή
 
Ερωτήσεις
question sign
 
Το όνομα σας
 
Το email σας
 
Η ερώτηση σας
 
Ρωτήστε μας για το προϊόν
arrow down
 
Προσθήκη στην Λίστα Σύγκρισης
 
Σύγκρινε το μ' άλλα προϊόντα
compare-products
 
Πρέπει να εισέλθετε για να γράψετε κριτική
Αξιολόγησε το
rating-star
rating-star
rating-star
 
Σχετικά προϊόντα
 

Για προσφορές & δωρεάν συμβουλές:

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

Εγγραφή στο Newsletter

Μέλη:

Με μια ματιά: