Αναζήτηση Προϊόντων

Αναζήτηση χρήσιμων άρθρων που έχουν δημοσιευτεί στις ιστοσελίδες του Livingbio.

Γράψτε τις Λέξεις - Κλειδιά της Αναζήτησης σας:

Κωδ. 50007 - Βιβλίο Φαγούδια με ΒIOλογικές Αποπλανήσεις "Παναγιώτου"

Βιβλίο Φαγούδια με ΒIOλογικές Αποπλανήσεις "Παναγιώτου"
Κάντε κλικ για μεγένθυση

Βιβλίο Φαγούδια με ΒIOλογικές Αποπλανήσεις "Παναγιώτου".

Τιμή: 21,90€

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ)
 

Διαθέσιμο

Ενδιαφέρον προϊόν; Στείλε το σ' ένα φίλο
 

Όπου να κοιτάξει κανείς, ακούει και διαβάζει για προϊόντα που η ονομασία τους ηχεί για πρώτη φορά στ' αυτιά του. Και θα πρέπει εσύ, ο απλός άνθρωπος να τα ξέρεις όλα αυτά, αν θέλεις να προσφέρεις σε σένα και στην οικογένειά σου μια υγιεινή διατροφή.

Πλέον σε όλα τα ΜΜΕ μπορεί να βρει κανείς να διαβάσει μεμονωμένα για το καθένα απ' αυτά τα ιδιαίτερα προϊόντα. Θέλει όμως χρόνο και υπομονή για να ψάξεις ξεχωριστά για το καθένα, τις ιδιότητες, τα χαρακτηριστικά και τον τρόπο μαγειρέματός τους.

Χώρια που θα πρέπει να κουράσεις πολύ το μυαλό σου για να τα καταλάβεις, γιατί τα περισσότερα από αυτά είναι γραμμένα με επιστημονικούς όρους και ακαταλαβίστικες έννοιες για τους περισσότερους.

Αυτό είναι ένα εύχρηστο βιβλίο - οδηγός, που σε απλά ελληνικά περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά, που συνεχώς τα ακούμε αλλά δεν τα γνωρίζουμε.

Παράλληλα, περιέχει και από μια συνταγή για το κάθε προϊόν, ώστε να μην χρειάζεται να ανατρέχετε σε άλλη πηγή.
Όλα σε ένα που λένε!

Η τροφή είναι μια καθημερινή, επιτακτική ανάγκη και ο ρόλος της νοικοκυράς δύσκολος. Καθημερινά θα πρέπει να σπάει το κεφάλι της για το τι θα μαγειρέψει.
Και θα το θέλουν όλα τα μέλη της οικογένειας; Θα τους αρέσει; Θα είναι υγιεινό; Θα καλύπτει τις ανάγκες της κόρης που διαβάζει για τις εξετάσεις ή του γιού που ασχολείται με τον πρωταθλητισμό;

Το βιβλίο "Φαγούδια με ΒΙΟλογικές αποπλανήσεις" είναι μεν ένα βιβλίο διατροφικό, αλλά δεν μοιάζει με όλα τα άλλα.
Δεν περιγράφει την ωφελιμότητα φρούτων ή λαχανικών και όλα τα γνωστά που έχουν γραφεί σε εκατοντάδες άλλα βιβλία διατροφής κι έχουν ειπωθεί κατά κόρον από ειδικούς και μη.

Δεν περιλαμβάνει δίαιτες, διατροφές και διάφορα προγράμματα αποτοξίνωσης ή αδυνατίσματος. Κάτι τέτοιο άλλωστε θα ήταν παρακινδυνευμένο και εντελώς αφελές αφού δεν έχει γραφτεί από διατροφολόγο.

Είναι ένα ενημερωτικό βιβλίο για την υγεία και την διατροφή που θα προσπαθήσει να λύσει πολλές από τις απορίες που έχουν οι άνθρωποι που προσέχουν την διατροφή τους.

Μήπως πόσες φορές δεν έχουμε αναρωτηθεί: Τι είναι το σιρόπι σφενδάμου; Πως μαγειρεύεται το κεχρί, ο αμάρανθος, το κινόα; Σε τι βοηθάει ο ζεόλιθος, το μάκα, οι σπόροι Chia;

"Θεωρώ ότι όποιος πιάνει ένα καινούριο βιβλίο στα χέρια του, περιμένει να διαβάσει κάτι διαφορετικό, κάτι που δεν το ξέρει, για να εμπλουτίσει τις γνώσεις του. Και σε αυτό εστίασα κυρίως".
Παναγιώτου Ελένη, τεχ. Γεωπόνος

Περιγραφή
 
Ρωτήστε μας για το προϊόν
arrow down
 
Σχετικά προϊόντα
 

Για προσφορές & δωρεάν συμβουλές:

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

Εγγραφή στο Newsletter

Μέλη:

Με μια ματιά: